23 posts in this topic

Trowpa here - had to create a new account my regular "Trowpa" account seems to be not working - when I log in, it says "thank you for logging in trowpa" and then tells me I don't have permission to see the page I requested.

Anyone else experience this? Is it because I might be logged in at home and tried to log in from work (does the new software prevent simultaneously logins from different IPs??)

Sam? Steve? Help?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

In no way have you been disabled that I know of, I will look into it RIGHT NOW....

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks man :)

Probably cockpit error....but I couldn't figure it out myself...

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, it wasn't you, it was the software.

It should be ok now, give a try....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought it was your wife getting ready to give us all HELL for what you have become... A fishing addict. :-)

I'll go ahead and delete the old user.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HAHA! Very possible Sam - but this time. So far she's preferred to mutter under her breath without the hassle of registering on the site to complain publicly - but I'm sure she'll reach that point eventually.

One correction though - i've ALWAYS been a fishing addict - just never saltwater....until now.

Anyway, yes - delete the other account. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samething happen to me,I could get in as guest.Works fine now.Living in PA I'm use to stuff under construction and haveing to take detours. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok - I can get back in with the regular "trowpa" account but after posting a few times I realized - NONE OF MY POSTS ARE SHOWING UP!

Sorry to be a pain, but its true - under the trowpa login, i post, everything seems to look fine, but when i go back to see the thread, my posts do not get saved....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh????

The ones from earlier are still above this....

Those are under trowpa and not #2.

For starters, clear your cache, restart browser, yada, yada, etc, etc....

I will look from this end....

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm - you see the ones from "trowpa"??? maybe its just that I can't see them...

I'll do the yadda yadda routine..and see

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posting as trowpa - I'll PM you Steve to see if you see this

Share this post


Link to post
Share on other sites

WOW - oddest thing - I rebooted, now I can see (just restarting and clearing cache didn't do it)

Whew - that was weird....i think its time for me to go to bed lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

(as he hears the music from Twilight Zone in the background.....)

hehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe - thanks for being so quick and responsive anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem..... I think Sam fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, it didn't get fixed....

I'm still working on it.

I realized what's going on now and have to find the setting to correct it.

I have to approve all of your posts before you can see them.

It's happening to Site Supporters only.

Bear with me guyz....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, hopefully that worked.

If you are a site supporter and you can see your msg after you post it, then it's fixed. If you cannot, I can see it but let me know if you can or cannot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had a similar problem..... I think Sam fixed it.

MoooWhooooHAHHAHAHAA... :lol: Evil Genius laugh.. :icon_twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahhh Glad to see I wasn't crazy after all :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

still not seeing my posts:( is there something I have to change? other than my computer(this thing is gonna get chucked out the window any day):icon_twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

All posts should be viewable now, another hidden little button to click on there was. Sheesh, only took 18 hours to find....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now