Sign in to follow this  
Followers 0
Sam

LOG in Issues

16 posts in this topic

I'm working on this log in issue now. Thanks for your patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry the forum was down for so long. I was working on the log in issue. This stuff is tougher than ya think! :|

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your Delmarvafishing.com log in problems are now solved. IF you are still having problems logging in and staying logged in, follow these steps:

If you use AOL or Internet Explorer (the big blue E):

-Open Internet Explorer

-Click on Tools (at the top)

-Click on Internet Options

-Click on "delete cookies" & "delete file"

Close Internet Explorer and open back up. Then try to log in and it should stay logged in.

If you use Mozilla Firefox:

-Click on Tools

-Clear browser cookies now

Firefox versions vary, so you might have to poke around. Restart Firefox and log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try the AOL thing when I get home 8) but Im now getting a "de-bugging error" when trying to post sometimes :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

De-Bugging issue fixed.

Sorry it took so long but I didn't have any bug spray and had to go get some.

Anyway, tis ok now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yup, seems fine now and I stay logged on now instead of signing on each visit. can't wait to get home and try the AOL fix :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
yup, seems fine now and I stay logged on now instead of signing on each visit. can't wait to get home and try the AOL fix :lol:

:up: its working 8) Im at home and can post whtout issues :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shew, blood, sweat and tears and I finally fixed it. :weight:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shew, blood, sweat and tears and I finally fixed it. :weight:

:up: You 'Da Man :thanks:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sam, I did the optimize and sessions, what'd you find?

Share this post


Link to post
Share on other sites

There were problems with the config.php file. I also had to change some wording in the mysqladmin database. It took me FOREVER to figure it out, but I had some help from bicet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

got it, thanks chief!

alss good in firefox now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0