rcrdmcdaniel

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rcrdmcdaniel

  • Rank
    New Member
  1. Hello, I've had 2 fish for quite a while now and they get along great except at dinner time. I try to feed them food that is a different color so I can easily track who is eating the food. Does anybody else have this problem: one of my fish eats all the food and doesn't let the other one get any! I end up having to feed the greedy one 4-5 times before the hungry one gets one. I don't want either of them to die or anything...overfeeding is just as bad as underfeeding. Suggestions? Do I just have a gluttonous fish? Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- http://forum.idreams.pl/viewtopic.php?f=137&t=4953 Online marketing ads Thanks
  2. Hello, I have created this topic just to see how big a hole a guy can dig for himself and if its big enough perhaps Ronnie & John can fill it full of fish. Jonathon you claim to speak for the "specimen" anglers of the Main Loch and yet in your writings on the other topic you have spoken to only TWO who have concerns? Second point, and I quote your last line from your last piece Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- https://www.magiscroft.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=9812 Corporate Marketing Campaign Video Thanks
  3. Hello, Opened up iquarium this morning to find my fish had died. The reason given: because I hadn't fed it for a week. This is ridiculous and untrue as I had fed it every day - I use iQuarium as my "screensaver" whilst charging my iphone at work and the first thing I always do is feed "Fishy".Can't believe I've got to start all over again due to a "bug". Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- http://forum.idreams.pl/viewtopic.php?f=137&t=2470 Motion Graphics Intro Video Thanks
  4. Hello, I have a new 2009 Revo, and went to plug in my fishfinder (Eagle 250) and it would not turn on. My 2ND TIME USING IT!! I checked the obvious stuff, battery power and correct connections. However, there were 2 things i noticed that might be a problem.The dealer install cut a little opening for wires to go out from the battery inside the watertight container, and it looks like it was too tight, and a tiny bit of the red wire is exposed.One of the metal plug-in needles in the fish-finder was bent. I didn't notice this the 1st time, but it worked. I bent it back and plugged/unplugged the wires a few times. It does not appear to be weakened or on the verge of breaking off. Please help. I didn't find the right solution from the Internet. References:- https://www.hobie.com/forums/viewtopic.php?f=26&t=12499&start=0 Medical marketing video Thanks